Përgatit shportën tënde
Shfleto koleksionet e reja

Jastëk Potting Shed Autumn 60×60

129.0 

Marrë nga koleksioni i pëlhurave Still Life, printimi i Potting Shed përmban një vazo abstrakte mes rreshtave të perimeve të lyera me penelata të mëdha. Ky jastëk i gatshëm është një deklaratë e guximshme dhe artistike.

Brands:
KODI

VNC3471/02

Kërko për produkte...

Back to Top
Produkti u shtua në shportë