Përgatit shportën tënde
Shfleto koleksionet e reja

Jastëk Orrin Pomegranate 50×30

178.0 

Një jastëk modern prej kadifeje(velvet) që bie në sy, me prekje shumëngjyrëshe dhe piktoreske. Përfunduar me pjesën mbrapa të butë prej kadifeje.

Brands:
KODI

RC722/03

Kërko për produkte...

Back to Top
Produkti u shtua në shportë