Përgatit shportën tënde
Shfleto koleksionet e reja

Jastëk Makona Kaitoke 50cm

238.0 

Degët e stilizuara të bambusë të pikturuara me dorë të printuara në një jastëk prej kadifeje me grumbull të thellë krijojnë një atmosferë simpatike dhe idilike.

Brands:
KODI

RBC143/03

Kërko për produkte...

Back to Top
Produkti u shtua në shportë