Përgatit shportën tënde
Shfleto koleksionet e reja

Jastëk Danxia Emerald

129.0 

Grafik dhe luksoz, ky dizajn artistik me guxim është i thurur dhe më pas i prodhuar për të dhënë një përhapje energjike të ngjyrës dhe strukturës që është e paparashikueshme dhe vazhdimisht në ndryshim. Me teksturë të bukur, jastëku Danxia ka një pjesë të pasme të butë prej velvet.

Brands:
KODI

VNC3531/03

Kërko për produkte...

Back to Top
Produkti u shtua në shportë